L’Associació Valenciana d’Empreses Culturals i d’Oci Educatiu (AVECOE)  està duent a terme el projecte “PER UNA CULTURA I OCI EDUCATIU COHESIONAT, SALUDABLE I SOSTENIBLE. AVECOE amb els ODS”, proposta impulsada amb el suport de la Generalitat Valenciana, a través de la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge.

Un Pla d’accions per a la promoció dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030, entre les empreses  del sector Cultural i d’Oci Educatiu de la Comunitat Valenciana. Accions formatives i de capacitació, eines pràctiques i enfocaments participatius, així com accions de sensibilització, comunicació i difusió. Tot per ajudar al procés que permeta a les empreses valencianes adoptar decisions que les duguen a implementar activitats professionals relacionades amb els ODS.

Un dels objectius principals del projecte és la identificació de projectes, impulsats per les empreses del sector, que tenen relació amb els ODS.

En la realitat és un sector que treballa tradicionalment en  alguns dels temes assenyalats pels ODS, encara que no els tenen reconegudes com a tals.

MOSTRA DE BONES PRÀCTIQUES – EMPRESES CULTURALS I D’OCI EDUCATIU SOSTENIBLES

Amb el propòsit de donar visibilitat  i mesurar l’impacte dels projectes relacionats amb els ODS, desenvolupats per les empreses del sector, s’ha posat en marxa aquesta plataforma pública.

Este projecte pretén arreplegar les bones pràctiques i les experiències que s’estan duent a terme per part de les empreses, amb quatre objectius bàsics:

A través del present formulari, les empreses culturals i d’oci educatiu de la Comunitat Valenciana  podran registrar els seus programes, activitats o projectes que estiguen vinculats a l’Agenda 2030 (finalitzats o en procés), com a part del sistema de recollida de bones pràctiques en el marc de l’Agenda 2030, clic ací per a veure els projectes registrats.

Organitza:

Amb el suport de:

Esta Publicació ha sigut realitzada amb el suport financer de la Generalitat Valenciana. El contingut d’esta publicació és responsabilitat exclusiva d’AVECOE i no reflectix necessàriament l’opinió de la Generalitat Valenciana.