Associació Valenciana d'Empreses Culturals i d'Oci Educatiu

CONDICIONS D’ACCÉS I UTILITZACIÓ

El present avís legal regula l’ús del lloc web www.avecoe.org (d’ara endavant, EL WEB), de què és titular AVECOE.

La navegació pel web d’AVECOE atribueix la condició d’usuari del mateix i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, que poden patir modificacions.

El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure i gratuït; no obstant açò, AVECOE condiciona la utilització d’alguns dels serveis oferits en el seu web al previ emplenament del corresponent formulari.

Tots els continguts del lloc web, com textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny i codis font, constitueixen una obra la propietat dels quals pertany a AVECOE, sense que puguen entendre-se’n cedits a l’usuari cap dels drets d’explotació més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del web.

L’usuari garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comunique a AVECOE i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitze.

L’usuari s’obliga a fer un ús correcte del lloc web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i el present avís legal. L’usuari respondrà davant d’AVECOE o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que pogueren causar-se com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

POLÍTICA D’ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITATS

AVECOE no es fa responsable del contingut de les pàgines web a les quals l’usuari puga accedir a través dels enllaços establits en el web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d’altres pàgines de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seua propietat a les quals es puga accedir per mitjà dels enllaços.

AVECOE declara haver adoptat totes les mesures necessàries per a evitar qualssevol danys que, als usuaris del web, pogueren derivar-se’n de la navegació. En conseqüència, AVECOE no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet poguera patir l’usuari.

ÚS DE GALETES I DADES ESTADÍSTIQUES

Aquesta pàgina web pot arreplegar dades dels seus visitants per mitjà de l’ús de galetes. Consulteu la política de galetes, si escau.

L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador de manera que se li informe de la recepció de galetes, i pot, si així ho desitja, impedir que siguen instal·lades en el seu disc dur.

PROTECCIÓ DE DADES

Per a més informació consulteu la política de privadesa.