Associació Valenciana d'Empreses Culturals i d'Oci Educatiu

Empreses

Busca en les fitxes o navega pel mapa de les empreses de la nostra associació

A riure

Empresa especialitzada en serveis variats d’animació infantil. Festes personalitzades, animació de carrer, espectacles, fires, tallers, excursions i projectes educatius. Comptem amb un equip d’animadors experts a treure el més bonic de qualsevol xiquet o xiqueta: el somriure.

Auca, Projectes Educatius

Serveis socioculturals i educatius que busquen respondre a les necessitats d’ìnfants i joves, dels adults i de persones majors.
Les nostres línies d’activitat són: educació, formació i  gestió sociocultural.

Culturama

Facilitem el desenvolupament de serveis socioculturals. El nostre equip de treball està integrat per persones amb una elevada motivació en l’àmbit de la gestió cultural i de l’acció comunitària.

Feets. Gestió de projectes

Empresa dedicada a la gestió de projectes en l’àmbit de la cultura, la comunicació i els projectes educatius. Oferim serveis d’ideació, disseny, coordinació, gestió, producció i realització de projectes integrals. Propostes específiques en funció de les necessitats dels nostres clients.

Grupotot

Empresa dedicada a la gestió de projectes socials i culturals, a la realització de programes d’oci educatiu per als centres escolars i a les activitats d’animació sociocultural.

Iocum

Empresa que treballa dinamitzant i gestionant tota mena d’activitats i serveis esportius, educatius i d’oci per a totes les edats. Animació recreativa per a festes, activitats extraescolars i projectes personalitzats.

Macabi

Empresa dedicada a l’organització i gestió d’activitats extraescolars, viatges i excursions i d’esdeveniments. Fem estudis personalitzats per a cadascun dels nostres projectes i activitats. 

Món d'Animació

Creació, disseny, coordinació, desenvolupament i gestió de projectes educatius, socials, culturals i mediambiental. Creiem que l’animació sociocultural és la resposta i l’alternativa per a fer del temps lliure i d’oci un espai on conjugar l’educació i la diversió de forma creativa i participativa

Reed 21

Gestionem serveis i projectes de caràcter social, educatiu i cultural per a tot tipus de col·lectius: menors, família, majors, persones amb diversitat funcional, joventut, salut mental i dona.

Sagals Gestió Educativa

Empresa de l’àrea de Castelló especialitzada en activitats extraescolars, esdeveniments infantils i escoles de vacances en l´objectiu de crear activitats per descobrir el món que ens envolta.
Àrees en les quals treballa: Extraescolars, esdeveniments infantils, escoles de vacances i tallers de divulgació científica