Associació Valenciana d'Empreses Culturals i d'Oci Educatiu

Notícies

Nova junta directiva d'AVECOE

El passat 29 de juliol, en l’assemblea general de l’associació, es va elegir per unanimitat la nova junta directiva d’AVECOE.

Felip Kervarec, de l’empresa Gestiona Cultura S.L.U. va estar reelegit president de l’associació, després d’estar ja quatre anys al front de l’entitat. El càrrec de vice-president l’ocuparà Boro Peris, de l’empresa Tot Animació S.L. La secretaria l’assumirà Ximo Valero, de l’empresa Auca Projectes Educatius S.L. i el tresorer serà José Martínez, de l’empresa Grup de Treball Social Reed 21 S.L.

AVECOE inicia una nova etapa de treballs amb importants reptes per a l’associació i en un context social amb moltes incerteses. La situació creada per l’aparició del COVID-19 ha deixat el nostre sector en una situació delicada i, ara més que mai, necessitem que les empreses estiguen unides per millorar les seues condicions de treball i lluitar per la sostenibilitat del sector.

La nova junta seguirà treballant en alguns temes importants que ja estaven en marxa, com és la signatura del II Convenio Colectivo Marco de Ocio Educativo y Animación Sociocultural, a nivell estatal; la creació del conveni col·lectiu a nivell de la Comunitat Valenciana; el seguiment de les circumstàncies especials per la crisi de la situació sanitària; la interlocució amb les administracions públiques, i l’ampliació de l’associació. D’altra banda, es vol treballar en propostes per millorar les condicions i la imatge del sector, la informació i comunicació, la formació dels treballadors, la interlocució amb les administracions i les entitats usuàries dels serveis, la regularització administrativa laboral i fiscal del sector, etc., com també potenciar l’excel·lència en els serveis de les empreses.


nova-junta-directiva-avecoe