Els socialistes són els únics que, per al moment, han respost a la demanda de l’AVECOE per comunicar als grups polítics les principals preocupacions del sector

Boro Peris, Felip Kervarec, Teresa Boix, amb Pedro Ruiz i Trini Castelló.

Com associació patronal d’empreses culturals i d’oci educatiu, l’AVECOE ha elaborat un document de treball amb la intenció de donar a conéixer la tasca que desenvolupen les empreses associades, així com defensar la millora de les condicions de la nostra àrea de treball, a la recerca d’un millor reconeixement i la plena professionalització de la nostra professió.

L’AVECOE va realitzar a principis d’any una petició per escrit a tots els partits polítics valencians amb representació parlamentària a les Corts. La intenció era propiciar una comunicació directa amb els diputats responsables de les àrees de Cultura i Educació de cara a les pròximes eleccions, conscients que la gestió institucional és desconeixedora de la nostra realitat professional diversa. L’objectiu: obrir el sector a les iniciatives polítiques futures.

Primera reunió

Aquest dijous, 9 de març, va haver-hi una recepció per part del PSPV-PSOE València, de moment, l’únic partit polític que ha respost a la petició de l’AVECOE.

Per part de l’AVECOE, van estar presents a la reunió el president, Felip Kervarec; el vicepresident, Boro Peris, i la responsable de la gerència tècnica, Teresa Boix.

Per part del PSPV, van estar presents a la reunió Pedro Ruiz Castell, secretari general del PSPV-PSOE Benimaclet-Mestalla, i Trini Castelló Cervera, secretària de Formació de l’Executiva Provincial de València del PSPV-PSOE. Els dos, membres de la Comissió d’Educació i Cultura a les Corts Valencianes pel Grup parlamentari socialista.

En aquesta reunió, l’AVECOE ha transmés les preocupacions sobre les estructures de suport a l’educació no formal en els problemes de les licitacions públiques i en els tractes discriminatoris amb les iniciatives de les ENL (Entitats No Lucratives). Una entitat de tipus no lucratiu és un agrupament de, almenys, dues o tres persones, que decideixen posar recursos econòmics i materials en comú, amb la finalitat d’exercir una activitat l’objectiu de la qual no és l’enriquiment personal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.