Associació Valenciana d'Empreses Culturals i d'Oci Educatiu

Els socialistes són els únics que, per al moment, han respost a la demanda de l’AVECOE per comunicar als grups polítics les principals preocupacions del sector

Boro Peris, Felip Kervarec, Teresa Boix, amb Pedro Ruiz i Trini Castelló.

Com associació patronal d’empreses culturals i d’oci educatiu, l’AVECOE ha elaborat un document de treball amb la intenció de donar a conéixer la tasca que desenvolupen les empreses associades, així com defensar la millora de les condicions de la nostra àrea de treball, a la recerca d’un millor reconeixement i la plena professionalització de la nostra professió.

L’AVECOE va realitzar a principis d’any una petició per escrit a tots els partits polítics valencians amb representació parlamentària a les Corts. La intenció era propiciar una comunicació directa amb els diputats responsables de les àrees de Cultura i Educació de cara a les pròximes eleccions, conscients que la gestió institucional és desconeixedora de la nostra realitat professional diversa. L’objectiu: obrir el sector a les iniciatives polítiques futures.

Primera reunió

Aquest dijous, 9 de març, va haver-hi una recepció per part del PSPV-PSOE València, de moment, l’únic partit polític que ha respost a la petició de l’AVECOE.

Per part de l’AVECOE, van estar presents a la reunió el president, Felip Kervarec; el vicepresident, Boro Peris, i la responsable de la gerència tècnica, Teresa Boix.

Per part del PSPV, van estar presents a la reunió Pedro Ruiz Castell, secretari general del PSPV-PSOE Benimaclet-Mestalla, i Trini Castelló Cervera, secretària de Formació de l’Executiva Provincial de València del PSPV-PSOE. Els dos, membres de la Comissió d’Educació i Cultura a les Corts Valencianes pel Grup parlamentari socialista.

En aquesta reunió, l’AVECOE ha transmés les preocupacions sobre les estructures de suport a l’educació no formal en els problemes de les licitacions públiques i en els tractes discriminatoris amb les iniciatives de les ENL (Entitats No Lucratives). Una entitat de tipus no lucratiu és un agrupament de, almenys, dues o tres persones, que decideixen posar recursos econòmics i materials en comú, amb la finalitat d’exercir una activitat l’objectiu de la qual no és l’enriquiment personal.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *