Associació Valenciana d'Empreses Culturals i d'Oci Educatiu

Professionals del sector, membres d’AVECOE, prèviament a l’assemblea general i la reunió de treball.

La gestió i promoció de la cultura de proximitat i l’oci educatiu avança amb pas segur.

Els representants de l’Associació Valenciana d’Empreses Culturals i d’Oci Educatiu (AVECOE) han presentat en Assemblea General el seu Informe de Gestió 2022 amb les principals línies de treball fet, on destaca la incorporació d’una gerència que permet obrir noves línies de treball d’especial rellevància. Entre altres, la millora de la comunicació entre les empreses del sector amb l’objectiu d’ampliar les bases de l’associació i representar amb més força els interessos dels associats.

Entre les tasques complertes, l’AVECOE va llançar el passat mes de gener una enquesta entre un total de 180 empreses del sector, localitzades en el territori valencià. La intenció era recollir de primera mà les preocupacions i les necessitats de millora. Entre altres coses, perquè no són poques les dificultats que es presenten quan la gestió política és desconeixedora de la nostra realitat professional diversa i en relació amb les diferents legislacions que ens afecten.

Els resultats d’aquesta enquesta han estat avaluats per una Comissió de Treball formada per un nodrit grup de professionals valencians, a fi de determinar, en un proper informe, les principals febleses i fortaleses de les empreses dedicades professionalment a l’activitat cultural i l’oci educatiu.

Diàleg permanent

El seguiment detallat de cada assumpte abordat permet a l’AVECOE localitzar els punts més dificultosos en relació amb la legislació actual, així com revisar els diàlegs, que es volen permanents, amb les diferents institucions valencianes i estatals relacionades amb aquest àmbit.

Plena professionalització

El document té el propòsit d’aconseguir una evolució positiva, que ha de ser bona per a totes i tots. Una proposta de treball amb la intenció de defensar la millora de les condicions de la nostra àrea de treball, a la recerca d’un millor reconeixement i la plena professionalització de la professió.

Reunió amb els partits

En les setmanes pròximes, l’AVECOE presentarà aquest document de treball als polítics valencians responsables de les àrees de Cultura i Educació, de manera formal i amb la força que dona el pes d’una associació patronal com l’AVECOE. En aquests moments, ja s’han sol·licitat reunions amb els diferents partits polítics amb representació parlamentària, a fi d’obrir una línia de comunicació personalitzada de cara a les pròximes eleccions.

L’Associació Valenciana d’Empreses Culturals i d’Oci Educatiu (AVECOE) té entre els seus objectius prioritaris representar i defensar els interessos del sector en general, i dels associats en concret, davant l’administració i davant qualsevol altre agent relacionat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *