Associació Valenciana d'Empreses Culturals i d'Oci Educatiu

L’Associació Valenciana d’Empreses Culturals i d’Oci Educatiu (AVECOE)  ha posat en marxa la MOSTRA DE BONES PRÀCTIQUES – EMPRESES CULTURALS I D’OCI EDUCATIU SOSTENIBLES, una part del projecte que està duent a terme amb el suport de la Generalitat Valenciana, a través de la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge “PER UNA CULTURA I OCI EDUCATIU COHESIONAT, SALUDABLE I SOSTENIBLE. AVECOE amb els ODS”.

Un dels objectius principals del projecte és la identificació de projectes, impulsats per les empreses del sector, que tenen relació amb els ODS.  En la realitat és un sector que treballa tradicionalment en  alguns dels temes assenyalats pels ODS, encara que no els tenen reconegudes com a tals.

La Mostra pretén ajudar a  donar visibilitat  i mesurar l’impacte dels projectes relacionats amb els ODS, desenvolupats per les empreses del sector, s’ha posat en marxa aquesta plataforma.

El projecte pretén arreplegar les bones pràctiques i les experiències que s’estan duent a terme per part de les empreses, amb quatre objectius bàsics:

  • Visibilitzar l’acció de les empreses culturals i d’oci educatiu en l’estratègia de desenvolupament sostenible de la Comunitat Valenciana.
  • Unificar el sistema de recollida de la informació per a la seua explotació en l’àmbit d’acció del projecte de l’AVECOE
  • Analitzar les accions i les activitats de les empreses culturals i d’oci educatiu en l’estratègia de desenvolupament sostenible de la Comunitat Valenciana.
  • Generar comunitats de pràctiques per a la reflexió, la sistematització i la millora de les accions individuals.

Us convidem a participar en el projecte i donar valor a les vostres propostes.

A través del present formulari, les empreses i professionals del sector culturals i d’oci educatiu de la Comunitat Valenciana  podran registrar els seus programes, activitats o projectes que estiguen vinculats a l’Agenda 2030 (finalitzats o en procés), com a part del sistema de recollida de bones pràctiques en el marc de l’Agenda 2030, clic ací per a veure els projectes registrats.