Associació Valenciana d'Empreses Culturals i d'Oci Educatiu

  • Nous projectes i noves incorporacions marquen una nova etapa en la Federación Estatal de Organizaciones Empresariales de Ocio Educativo y Sociocultural, de la qual l’AVECOE és membre afiliat
  • Felip Kervarec entra dins la nova Junta Directiva de la FOESC dins del departament de Tresoreria
El president de l’AVECOE, Felip Kervarec (dalt a l’esquerra) es fa càrrec de la Tresoreria de la FOESC.

MÉS UNIÓ, MILLOR FORÇA

L’Associació Valenciana d’Empreses Culturals i d’Oci Educatiu (AVECOE) acaba de participar en l’Assemblea de FOESC, la Federación Estatal de Organizaciones Empresariales de Ocio Educativo y Sociocultural), en la qual l’AVECOE està afiliada i on s’han pres decisions molt importants.

La FOESC és l’organització d’àmbit estatal que representa i defensa els interessos professionals, regula i perfecciona la concurrència del mercat i promou i reforça la formació professional del personal al servei de les empreses associades, entre altres moltes coses. Tots els fins que, dins de la legalitat, es consideren beneficiosos per al col·lectiu d’afiliats

Nous projectes i noves incorporacions marquen una nova etapa en la Federación Estatal de Organizaciones Empresariales de Ocio Educativo y Sociocultural.

ESTATUTS

Entre les principals novetats, s’acaben de modificar i actualitzar els estatuts per a dotar de major capacitat i funcionalitat a l’entitat. 

NOVES INCORPORACIONS

La següent novetat és que la FOESC ha donat la benvinguda a dues noves patronals: l’ANEACAMP, (Asociación Nacional de Empresas de Actividades y Campamentos) i la AGEyAN (Asociación Estatal de Granjas de Escuela y Aulas de Naturaleza). 

Aquesta acció implica que, a partir d’aquests moments, tots els professionals de Cases de Colònies, Campaments, Granges escola i Aules de Natura estan integrats en la Federació estatal.

NOVA JUNTA DIRECTIVA

A més a més, la FOESC acaba de configurar una nova Junta Directiva. Entre els nous nomenaments:

  • Presidència: Pere Mulero, representant de la patronal ACELLEC (Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura)
  • Vicepresidència: Alejandro Fernández, representant de l’AEECCO
  • Secretaria: Marcos García, representant de l’ANEACAMP (Asociación Nacional de Empresas de Actividades y Campamentos)
  • Tresoreria: Felip Kervarec (representant de l’AVECOE) 

NOU PLA DE TREBALL

Amb aquests canvis, considerats molt importants, s’assenten les primeres bases per a comandar un renaixement de l’entitat amb un nou projecte per als anys vinents, i amb molta potència de gestió gràcies a totes les noves incorporacions.

De fet, la FOESC està preparant un nou Pla de treball, que tot just la setmana vinent estarà dissenyat i programat.

PRINCIPALS OBJECTIUS

Professionalitzar la federació, l’oferta de serveis a totes les entitats sòcies, fer créixer la base social, aprofundir en els detalls del nou conveni laboral i obtenir una “Clasificación Nacional de Actividades Económicas” (CNAE) que siga pròpia per a les nostres empreses, són les línies principals de treball.

Vols formar part de l’AVECOE?

L’AVECOE vol aprofitar l’ocasió per a recordar als professionals del sector de les empreses culturals i d’oci educatiu la importància de treballar de forma conjunta per a defensar els drets com a treballadors, amb el convenciment que com més gent estiga representada, més força tindrà l’associació en les reivindicacions a realitzar davant les institucions.

De fet, la junta directiva de l’AVECOE ja s’ha reunit amb els partits polítics que atés la seua demanda per plantejar les reivindicacions de l’entitat professional de cara a les pròximes eleccions; unes reunions realitzades a partir d’un document de treball que arreplega els resultats de l’enquesta realitzada entre els professionals valencians, i que continua oberta a noves propostes i reclamacions. L’AVECOE és l’associació patronal d’empreses culturals i oci educatiu amb vocació d’agrupar i liderar totes aquelles societats mercantils que operen en l’àmbit territorial valencià. 

És per tot això i per tot el que està per fer que des de l’AVECOE es fa una crida general per a convidar a tots els professionals del sector a formar part de l’AVECOE, de tal manera que, entre tots, es puguen sumar esforços i tindre més força i representació davant els gestors públics. 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *