Associació Valenciana d'Empreses Culturals i d'Oci Educatiu

Plans formatius, assessorament professional i desplegament normatiu, en la taula de treball i col·laboració amb l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ)

El director general de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Vicent Ripoll, està mantenint una sèrie de reunions amb diferents col·lectius i persones per a conéixer els seus projectes, dins l’Estratègia Valenciana de Joventut (EVJ) com a marc general de la planificació de les polítiques de joventut que cal desplegar en tot el territori de la Comunitat Valenciana.

Hui dimarts, 13 de febrer, Vicent Ripoll s’ha reunit amb els representants de l’AVECOE, per a conéixer l’associació en profunditat i plantejar possibles accions conjuntes.

La valoració que Felip Kervarec ha realitzat en qualitat de president de l’AVECOE ha estat molt positiva. “Hem tractat temes fonamentals per a les empreses de l’oci educatiu i d’activitats de campaments i colònies. Després de la trobada, l’AVECOE confia a consolidar taules de treball permanent sobre el desplegament normatiu i sobre l’aplicació de diversos plans formatius i d’assessorament professional, entre altres línies de treball”, va assenyalar.

OBJECTIU: L’OCI EDUCATIU

L’IVAJ té entre els seus objectius potenciar les activitats d’oci educatiu, a més de defensar els drets socials i les llibertats de les persones joves, la promoció de la participació juvenil i el suport a les seues estructures, impulsant la prestació de serveis.

Per a dur a terme aquestes funcions, l’institut depenent de la Generalitat Valenciana du a terme i gestiona de manera autònoma un conjunt de programes i actuacions que abasten tant la concessió d’ajudes i subvencions (foment de l’associacionisme) com el manteniment de residències juvenils, albergs i campaments, així com l’organització de camps de voluntariat o la realització del programa de formació d’animadors juvenils.

L’Estratègia Valenciana de Joventut és el marc general de la planificació de les polítiques de Joventut i té una vigència de cinc anys (2019-2024).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *